Productieteam

Hans van HechtenHans van Hechten Regie en Script

Hans van Hechten Regie en Script Dordrecht, 1946, is een Nederlandse acteur, regisseur en schrijver.
Als acteur werd hij vooral bekend in de rol van SRV-man uit de televisieserie “Flodder”. Hij vertolkte ook rollen in andere films, zoals “All Stars” en “Flodder in Amerika!” Op TV was hij te zien in een commercial van Binck Bank (“Niet boos op Binck”) In 2009 in een korte poppenfilm “Maarten” naar de roman Hersenschimmen van Bernlef. Op 12 juni 2010 speelde hij in“De Stoelen” (van Eugène Ionesco) in de Toneelschuur Haarlem. Nu is hij nog te zien in de jeugdfilm ‘Bobby en de Geestenjagers’, in de rol van kok Robert, regie Martin Lagestee.Daarnaast schreef en regisseerde hij vele hoorspelen en toneel. Volgend seizoen regisseert hij ook De Vrek van Molière met een Surinaams-Antilliaanse cast. In 2008 bewerkte hij De Reis om de Wereld in Tachtig Dagen (het beroemde boek van Jules Verne) tot musical, in eigen regie, met muziek van Hilmar Leujes. Een uniek theaterproject van het Evertshuis in de gemeente Bodegraven. Zo’n 200 leerlingen van 7 basisscholen werkten hier aan mee. Decorstukken en kostuums werden door de kinderen zelf ontworpen en gemaakt.

Miriam van Dijk  Regieassistent

Miriam van Dijk

Miriam was drie jaar lang publieksbegeleider in   Theater Castellum (Alphen aan den Rijn) en zij verzorgd bij Stichting PA (ook in Alphen aan den Rijn) mede de publiciteit van de voorstellingen. Daarnaast heeft zij ruime ervaring op het gebied van acteren en zang.

Hilmar LeujesHilmar Leujes  Componist 25 augustus 1974

Freelance Composer Hilmar Leujes is afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij schrijft teksten en muziek voor diverse musicals en cabaretprogramma’s zoals Hiernogmaals”, “Dialogos” en “Evasie”. Hij werkt als repetitor en componist aan de Frank Sanders’ Akademie voor musicaltheater alwaar hij workshops en lessen begeleidde van o.a. Simone Kleinsma, Stanley Burleson, Frans Mulder en Marjolein Touw. Verder speelt hij als bassist met bands als de Roodborstjes en de Stampertjes. Hilmar is getrouwd met Esther en heeft twee dochters: Lila en Benthe. Hilmar componeerde eerder ook de muziek voor de Scholenmusical “Reis om de wereld in 80 dagen” een productie van het Evertshuis in 2008.

Steven LoosSteven Loos Geluid & Techniek  Met zijn bedrijf EventCo werkt Steven voornamelijk voor de zakelijke markt (vergaderingen en evenementen) maar zijn hart ligt in het theater. Daarom is hij ook vaste technicus van het Evertshuis en verzorgt hij ook met veel plezier de techniek voor musicals en andere culturele evenementen. Theaterspektakel  1672 NU! is een mooi project om aan te werken, vooral ook omdat het een uitdaging wordt om deze tijdelijke locatie van het Evertshuis om te toveren tot een volwaardig theater. www.eventco.nl Steven werkt bij deze productie samen met assistent technicus

Jeron GroeneveldJeron Groeneveld uit Zwammerdam.

Jeron studeert AV techniek aan Grafisch Lyceum Rotterdam.

Verder is hij vrijwilliger bij Alphen Stad TV en is hij werkzaam als technicus en medley ontwikkelaar bij de band Helemaal Top.

Henriette Schimmel & Maarten Warnaar Decor & Kostuums        

Zowel Henriette als Maarten hebben ruime ervaring met het ontwerpen en maken van zowel decors als kostuums. Ze worden bij deze productie bijgestaan door een grote groep van vrijwilligers.

Rianne HoogeveenRianne Hoogeveen Evertshuis & Coördinatie                                        

Rianne is binnen Stichting Evertshuis verantwoordelijk voor de organisatie & samenstelling van het theaterprogramma, public relations en de begeleiding van diverse werkgroepen. Rianne coördineert ook de culturele activiteiten binnen het Evertshuis. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de Organisatie van cultuur educatie en cultuur recreatie voor primair onderwijs en buitenschoolse opvang. Vanuit haar functie ontwikkelt zij voor het Evertshuis een beleidsvisie betreffende cursussen op het gebied van kunst en cultuur. Tenslotte is zij actief op het gebied van verhuur, klantencontact, website beheer en public relations in het algemeen. http://www.evertshuis.nl

Lucienne de Valk Projectleider

Lucienne de Valk is afgestudeerd aan de Hoge School der Kunsten Amsterdam in de vakken Klassiek Slagwerk en HaFaBra Directie. Zij werkt als slagwerkdocent bij het Lucienne de ValkMuziek Collectief Bodegraven-Reeuwijk en verzorgt de slagwerkopleiding bij verschillende muziekverenigingen in de omgeving van Bodegraven. Daarnaast is zij als vaste dirigent verbonden aan de Brandweerharmonie Bilthoven en is zij regelmatig actief als dirigent bij Playin orkesten door heel het land. Met verschillende fanfare projectorkesten is zij op tournee geweest in binnen en buitenland, de komende anderhalf jaar reist Lucienne met het DSC_0014Fanfare Promotie Orkest van Stichting Streekfestival door  Nederland en gaat zij met dit orkest in juni 2014 naar Oslo. Binnen het Evertshuis wordt Lucienne ingezet op verschillende projecten waaronder cultuureducatie & sponsorprojecten en denkt zij mee bij het ontwikkelen en begeleiden van culturele projecten.

Bij 1672 Nu! wordt Lucienne geassisteerd door Christien Hofland. 

Posted 9 juni 2013 by lmdevalk67